Розробка туристичного сайту, сайту турагенції | Masters-Soft

Розробка сайту туристичного агентства

Adventure Tours Adding and Setting Up Tours

При розробці сайту туристичного агентства (туроператора тощо) важливо особливу увагу приділити спеціальному функціоналу. Звичайно, сайт тургентства повинен бути створеним красивим і професійним. Це аксиома для будь-якого сучасного веб-сайту. Але для такого ресурсу недостатньо просто підібрати односторінковий лєндінг, додати стандартні елементи “Про нас”, “Чому ми?”, “Найкращі ціни у нас” тощо і цим обмежитися. Розробка сайту турфірми має таку особливість, що люди повинні вибрати з багатоьох наявних варіантів путівок, екскурсій тощо саме те, що їм підійде.


ДИВИТИСЯ ЗРАЗКИ
САЙТІВ


Фактично, сайт турагентства – це той самий інтернет-магазин, тільки складніший і більш вимогливий до розробників. Тут недостатньо розмістити декілька фото товару, який користувач при бажанні може і сам побачити “вживу” у звичайному фізичному магазині.

Натомісмть потрібно розмісти зображення, що якнайповніше іллюструють пропозицію агенції – умови проживання, місцевість, краєвиди, пляж і таке інше. Вони повинні переконати людину придбати путівку.

Крім того, кожна туристична пропозиція, як правило, має велику кількість опцій: кількість людей, тривалість, умови харчування, включені послуги. Кожна з них може впливати на ціну. Тож при розробці туристичного сайту потрібно передбачити можливість відобразити їх всі, а також розрахувати вартість путівки, туру і т.д. з урахуванням різних опцій.

І, звичайно, ж сайт для турагенства має реалізувати зручну систему пошуку і фільтрування з поміж усіх можливих пропозицій оптимальної для користувача. Тому розробка туристичного сайту повинна бути спрямована не стільки на красу (хоча і це також), але в першу чергу на функціонал і обв’язково на зручність.

Пам’ятаючи про це, презентуємо Вам кращі варіанти для розробки туристичних сайтів. Фірма Masters-Soft рада буде запропонувати Вам на їх основі створення сайту турагентства, агенції подорожей, туристичної компанії, туроператора тощо – зручного, сучасного і стильного. У нас є великий досвід у розробці таких ресурсів – вам залишається лише вибрати те, що Вам до вподоби!

TravelTour

TravelTour надзвичайно яскрава, стильна тема сайту для турагентства. З її домогою Ви зможете найповніше донести до відвідувачів своє послання, дозволити доторкнутись до захопливих подорожей і справжніх пригод.

Крім того шаблон містить функцію відображення пропозицій і підрахунку вартості в залежності від обраних параметрів: тривалості, дати замовлення, обраних номерів, фіксована ціна з однієї людини, перехід через фрейм на сайт до оператора тощо. Зручна система керування отриманими замовленнями через інтерфейс адміністратора. Можливість отримувати оплату онлайн через різні платіжні шлюзи: Pay Pal, Visa, MasterCard. Справді потужний інструмент – з його допомогою можлива навіть розробка туристичного порталу.

ПОДИВИТИСЬ ЗРАЗОК

Altair

Цей шаблон спеціально призначений для розробки сайту турфірми, що спеціалізується на Європі. Свята у Парижі, прогулянки вуличками Флоренції і Риму, непохитні швейцарські традиції Цюриху. Все це дозволить передати тема Altair.

Крім сучасних елементів дизайну вона містить зручну форму пошуку турів / екскурсій, передстановлені різні варіанту виводу пропозицій тощо.

ПОДИВИТИСЯ ЗРАЗОК

EXPLOORE

EXPLOORE – функціональний шаблон WordPress з чистим, стильним дизайном. Красиві графічні елементи, що мають привернути увагу користувача (головний слайдер, галереї фото для кожної пропозиції) поєднані у ньому із чітким сучасним макетом, що дає можливість донести до користувача всю необхідну інформацію. Зручний у користуванні. Різні формати виведення туристичних і єкскурсійних пропозицій: список, карта місць, форма пошуку туру. Форми замовлення і бронювання.

Доступні передвстановлені розділи: Тури, Готелі, Оренда авто. Просте додавання різних елементів за допомогою налаштовуваних шорткодів. Цей шаблон дає можливість вивести різноманітну інформацію про конкретну пропозицію у зручній для користувача формі. Що спонукає його придбати тур саме у Вас!

ПОДИВИТИСЯ ЗРАЗОК

Travelo

Яскравий, сонячний шаблон – ніби спецально призначений для того, щоб створити туристичний сайт напрямку відпочинку на морі, мандрівок, відпустки у райських кутках. 12 різних варіантів головної сторінки, понад 10 різних групп налаштовуваних компонентів: акордеони і вкладки, зображення і галереї, лайт-бокси, шрифти, прайси, відгуки, іконки, вибір варіантів анімації для кожного елементу сайту. З допомогою Travelo ми готові створити такий самий сонячний, красивий і зручний сайт Вашого турагентства.

ПОДИВИТИСЯ ЗРАЗОК

Tourpackage

Ще один чудовий шаблон, за допомогою якого Ви можете представити різні пропозиції своєї агенції. Він дозволяє згрупувати різні типи продуктів і послуг, по країнам, по напрямкам, по окремим типам. Додавати гарячі пропозиції, знижки, акції тощо. Плюс відобразити все це за допомогою привабливих елементів, таких як слайдери, галереї, фрейми, відео та інших. Цей шаблон сайту туристичного агентства характеризується чистим дизайном, він досить швидкий і функціональний.

ПОДИВИТИСЯ ЗРАЗОК

Love Travel

Якщо Ви є прихильником матеріал-дизайну і любите подорожі – то це тема саме для Вас. Не дарма вона називається Love Travel. Данний шаблон дозволяє створити просто безліч можливих презентацій ваши послуг чи сервісів. Крім передствановлених стандартних сторінок напрямків, різних форм підбору і пошуку туру, списків турів, сторінок окремих країн і індивідульних сторінок турів, ви також можете з допомогою функціоналу теми розробляти власні унікальні (і дуже стильні, витримані у відповідності до канонів матеріал-дизайну) розділи.

Фактично Love Travel – це потужний фреймворк (Visual Composer включено), за допомогою якого можна створювати власні макети будь-якого рівня складності (і не тільки туристичних сайтів). На його основі цілком можливо запустити розробку туристичного порталу. З цим шаблоном Ви можете експериментувати і дати волю творчості.

ПОДИВИТИСЯ ЗРАЗОК

Наша компанія завжди готова підібрати для клієнта саме те, йому потрібно. Ми з задоволення виготовимо для Вас сайт, який буде відповідати всім Вашим вимогам, підкреслить Вашу унікальність і принесе Вам нових клієнтів. Звертайтесь – завжди раді!