Кращі шаблони для створення сайту ресторану | Masters-Soft

Розробка сайту ресторану

Можливо, це лише збіг, але здається тема ресторанів і взагалі смачної їжі – це одна з найпопулярніших тем серед созробників шаблонів. Справді на Themeforest, Templatemonster і інших майданчиків стільки чудових, справді неперевершених шаблонів (або тем) для розробки сайту ресторану.

Французький ресторан, китайські страви, суші-бари, піццерія, фаст-фуд – все це представлено у чудових шаблонах кращих авторів тем з усього світу, які ми раді Вам запропонувати. На ъх основі ми створимо для Вас Ваш  власний сайт ресторану. При цьому в ньому буде втілений Ваш унікальний, неповторний стиль. Бо всі ці шаблони зроблені з великою любоввю. Справді, можливо, це лише моє відчуття, але здається ці хлопці полюбляють добре попоїсти. Інакше як вони б змогли створити стільки надзвичайно красивих тем, на основі яких ми можемо розробити стільки красивих варіантів Вашого власного сайту ресторану?

Таким чином, без подальших зволікань дозвольте представити Вам перелік кращих шаблонів для розробки сайту ресторану. Вони всі дійсно стильні, і дійсно красиві. Але найголовніше – вони вельми функційні і містять вже готові передвстановлені професійні макети стрінок для різних розділів. Тож Вам самим не потрібно буде вигадувати нічого! Ну, майже нічого 🙂

Majesty

Majesty – справді потужний шаблон WordPress для розробки сайту ресторану, який підтримує майже повний перелік сучасних функцій. Visual Composer, адаптивний дизайн, CSS3-анимацію, блоки контенту з ефектом паралаксу, HTML 5 / CSS3 / Bootstrap 3.3.4. дизайн, WPML сумісність, SEO-оптимізований і багато іншого.

Але, крім того, цей шаблон сайту ресторану містить цілий ряд дуже привабливих готових макетів головної сторінки і сторінок розділів: меню у різних стилях, презентації закладу, історія тощо. Дуже, дуже вражаючі. При розробці Ви можете дуже просто попередньо побачити, як буде виглядати Ваш сайт ресторану. Чи навіть поекпериментувати самі. Крім того ви можете вибрати один з декількох напрямків: класичний ресторан, бургер-хаус, піццерія, східна кухня, кав’ярня, кондитерська. Ви можете поекспериментувати з різними компонентами: ріноманітні слайдери, ефекти анімації, опції сайд-бару / заголовку / підвалу… просто безліч всього. Вам ВАРТО спробувати самим.

Отримуйте задоволення від шаблону сайту ресторану Majesty!

Floury Restaurant 

Floury Restaurant – це ще один чудовий варіант для створення сайту ресторану. Стильний дизайн, дуже багато корисних функцій: Google Web Fonts, паралакс-ефекти, CSS-анімація, Carousel Slider, Drag & Drop Page Builder. Тема уже містть Visual Composer и Revolution Slider, отже тільки на цих компонентах ви економите $59. За бажанням ви можете додавати власні CSS і JS.

Хоча, можливо, це Вам і не знадобиться. Тому що цей шаблон містить все, що потрібно, щоб запустити стильний сайт ресторану, пекарні, магазину здорової їжі, суші-бару, піццерії тощо. Оцініть самі.

Fast Food

Fast Food – це тема WordPress одного з найулюбленіших моїх авторів на Themeforest – BoldThemes. Природньо, цей шаблон спеціально розроблений для фаст-фуду або невеличкого ресторану. Апетитні бургери, хот-доги, салати, картопля фрі все це тут є.

Але на мою думку, це справжнє марнотратство використовувати такий чудовий шаблон так вузько. З його допомогою Ви, або ми для вас зможемо розробити неперевершений сайт ресторану чи кафе. Звісно, сайт фаст-фуду також можна втілити. У цьому допоможуть різноманітні типи передстановлених демо-сторінок, різні види меню, калькулятор розрахунку вартості і багато іншого.

Recibo

За допомогою цього шаблону для сайту ресторану Ви зможете розповісти своїм відвідувачам про свої страви ВСЕ. Ви змусити полюбити їх ще до того, як вони їх спробують. Тема містить різноманітні зразки меню: сучасне, список, плитка, змішане. Багато корисних шорткодів, накшталт галерей, лайт-боксів, процесс-блоків, фреймів, таблиць прайсів і багато іншого.

Royal Plate

Елегантний красивий шаблон – цю ресторанну тему строрено спеціально для ресторанів і кеттерингових компаній. Різноманітні опції дозволять Вам презентувати свій заклад, свої страви і свої послуги: меню-слайдери, каруселі кращих страв, форми замовлення столику та інше. Все, що Вам потрібно, щоб запустити чудовий сайт ресторану.